Олександр Кодола: Я хочу, щоб по всьому місту був порядок

Сьогодні, 20 липня, міський голова Олександр Кодола провів особистий прийом громадян. Під час прийому розглянули 12 звернень від мешканців Ніжина.

Серед питань, які турбують ніжинців – можливість капітального ремонту даху багатоквартирного будинку, перенесення електроопор, виконання капітального будівництва дорожнього покриття по вулиці Менделєєва, проведення робіт з благоустрою навколо житлового будинку, пошук можливості для ремонту фасаду житлового будинку, передача земельної ділянки в оренду для городництва, припинення розширення меж Мигалівського кладовища, демонтаж незаконно встановлених гаражів біля житлового будинку, ремонт прибудинкової території, грейдерування та підсипка вулиць тощо.

Міський голова Олександр Кодола поспілкувався з кожним заявником, детально вивчив причину звернення та надав відповідні доручення керівникам управлінь і служб.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що триматиме на особистому контролі кожне зі звернень громадян і разом із своєю командою докладе максимум зусиль, щоб розв’язати дані проблеми. Зокрема це стосується демонтажу незаконно встановлених гаражів і інших споруд.

«Я дав доручення і незаконні гаражі будуть демонтовані. Власникам цих гаражів по вулиці Шевченка надійде повідомлення, і, якщо вони в найкоротший термін не приберуть свої споруди добровільно – ці гаражі вивезуть примусово спеціальні служби. Я хочу, щоб по всьому місту був порядок», - акцентував міський голова Олександр Кодола.

Під час прийому громадян мешканці вулиці Павлівської висловили щиру вдячність міському голові за встановлення вуличного освітлення їхньої вулиці, яке нещодавно з’явилось. Та звернулись щодо ремонту дороги по їхній вулиці.

«На жаль, у Ніжині 60 % доріг –  грунтових, особливо відалені від центру міста. А це означає, що навіть за 5 років наполегливої і титанічної роботи неможливо буде зробити всі вулиці міста з асфальтним покриттям», - зазначив міський голова Олександр Кодола та надав відповідні доручення про грейдерування та підсипку вулиць за наявності виділених коштів на дані потреби.

 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

20.07.2021