Олександр Кодола зустрівся з експертами Фонду Розвитку Місцевої Демократії

В рамках проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE) 18 березня Ніжин відвідали експерти Фонду Розвитку Місцевої Демократії Роберт Жарковські (Польща) та Володимир Бойко (Україна). В ході робочого візиту відбулася зустріч з міським головою Олександром Кодолою під час якої було обговорено співпрацю в рамках проекту та ключові питання та виклики, які стосуються розвитку Ніжинської громади.

Експерти провели ряд зустрічей з керівниками комунальних підприємств міста, адміністрацією шкіл, територіального центру, представниками культури, ЦНАПу та старостою Кунашівсько-Переяславського округу задля діагностування передумов місцевого розвитку.

Польські та українські колеги також здійснили візит до одного з найпотужніших аграрних підприємств «Дружба Нова» та фабрику з виробництва м’яких іграшок ПП «Копиця».

Нагадаємо, в співпраці з проектом DOBRE Ніжинська ТГ отримає не тільки фахову консультаційну підтримку в напрямках покращення комунальних послуг, внутрішнього аудиту, публічних закупівель, інвентаризації земель та комунального майна, підготовки молодіжних працівників, оцінки спроможності громади, бюджетування та управління ресурсами, а й фінансову допомогу на умовах співфінансування для впровадження проектів з благоустрою, покращення комунальних послуг, молодіжних або інших проектів, що будуть визначені спільно з мешканцями громади.


Сектор інвестиційної діяльності

19.03.2021