Особистий прийом громадян міським головою

25 жовтня відбувся особистий прийом громадян міським головою Анатолієм Лінником на якому також були присутні начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч, т.в.о.начальника відділу сім’ї та молоді Анна Лисенко, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор КП «СЕЗ» Микола Борисенко, керівник КП «ВУКГ» Власлав Корман, директор міськрайонного центру зайнятостіта Володимир Власенко, директор ЦСССДМ Наталія Кучеровська, директор центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Віра» Тетяна Кісельова, представник ТОВ «НіжинТеплоМережі», начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна. На прийомі було 7 заявників.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: про відключення газу(громадянці тимчасово підключать постачання газу до травня 2020 року, з подальшим упорядкуванням документації та погашенням заборгованості за надання послуг), про ремонт даху, про надання дозволу на встановлення індивідуального опалення, про ліквідацію сміттєзвалища на прибудинковій території(сміттєзвалище буде ліквідоване та перенесено в інше місце)

Надійшли заяви від жителів міста і стосовно соціального захисту. Просили допомогти у вирішені питання про нарахування пільг та субсидії багатодітній родині( начальник управління праці та соціального захисту населення надала роз’яснення що на даний момент родина не вважається багатодітною так як двоє дітей проживають з дідусем та бабусею в КНР- Китайській народній республіці, щодо боргу по газовому господарству, то міська рада напише лист на газове господарство про реструктуризацію боргу даній родині); про створення групи денного перебування дітей-інвалідів в реабілітаційному центрі(дана група планується створитися на базі територіального центру), про працевлаштування(запропоновано дві ваканції та взято під соціальний супровід центру соціальних служб).

Міський голова, вислухав мешканців. За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

25.10.2019