Перемогли нацистів – переможемо і рашистів!" Слава Україні!

Цього року пам’ятні дати 8 і 9 травня – дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна відзначаємо в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва.

Крім цього, рф системно знецінює, перекручує та маніпулює моральним спадком учасників Другої світової війни та перемоги над нацизмом.

Ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни.

Друга світова війна стала результатом приходу до влади та змови антигуманних режимів – нацистського та радянського, які ставили геополітичні інтереси вище прав, свобод і життя людини.

Минуло вісім десятиліть – і Європа знову опинилася на порозі глобальної війни.

Сьогодні європейська спільнота має змогу опиратися на отримані в часи Другої світової гіркий досвід та історичні уроки. нагадуванням про страшну катастрофу, яка стала можливою в результаті приходу до влади і змови двох тоталітарних режимів – нацизму і комунізму.

Сьогодні кривава військова агресія на нашій землі знову затьмарила наше небо, ледь не щодня забираючи найкращих українських воїнів. Титанічна битва нашого народу за перемогу триває.

Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам у досягненні трудових цілей. Адже завдячуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну, аби подолати ворога та вибороти перемогу.

Дорогі ветерани!

Для мене велика честь засвідчити вам свою повагу і любов та висловити глибоку вдячність.

Щиро бажаю кожному миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя кожній родині.

Перемогли нацистів – переможемо і рашистів!" Слава Україні!  


09.05.2022