Перша допомога на розвиток туризму!

В Стратегії розвитку міської об’єднаної територіальної громади 2027 одним з головних пріоритетів є розвиток туристичного потенціалу. Нажаль  складний період для бізнесу, що триває з березня поточного року, призупинив розвиток туристичного сектору.

З метою підтримки бізнесу, що пов'язаний з туристичною діяльністю, з  червня по 18 серпня тривав період прийому документів на отримання фінансової допомоги суб’єктами підприємницької діяльності на безповоротній основі для  розвитку туристичної інфраструктури  на території Ніжинської міської ОТГ.

27 серпня 2020 року рішенням виконавчого комітету підтримано пропозицію робочої групи щодо надання фінансової допомоги ТОВ Готель «Ніжин» на безповоротній основі для  розвитку туристичної інфраструктури. 

Додатково повідомляємо, що термін подання заяв із відповідними документами на отримання вищезазначеної фінансової допомоги продовжено до 01 жовтня 2020 року.

З інформацією щодо надання фінансової допомоги суб’єктам підприємницької діяльності на безповоротній основі для  розвитку туристичної інфраструктури на території Ніжинської міської ОТГ можна ознайомитись на офіційному сайті Ніжинської міської ради.

Сподіваємось, отримання фінансової допомоги дозволить створити нові туристичні продукти та відпрацьовувати якість сервісу, щоб увійти в завтрашній день конкурентоспроможними!   



Відділ економіки та інвестиційної діяльності    

28.08.2020