Перше засідання виконавчого комітету у 2017 році

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

На початку засідання міський голова Анатолій Лінник привітатв членів виконавчого комітету із 2017 роком та побажав усім миру, злагоди та успішної роботи.

Порядок денний засідання включав шість проектів рішень: три питання житлово-комунальної сфери, одне архітектури та два соціально-гуманітарного спрямування.

Відповідно до статтей 40, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 30-1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», враховуючи лист начальника Ніжинського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Сонця О.І., виконавчим комітетом було затверджено перелік об’єктів для відбування покарання у вигляді громадських робіт та видів суспільно - корисних робіт особам, що отримали рішення суду, яке набрало законної сили в 2017 році:

п/п

Перелік об’єктів для відбування покарання у вигляді громадських робіт

Види суспільно - корисних робіт

1.

Керуюча компанія ЖЕК «Північна»

Побілка бордюрів, дерев, підрізання дерев та вирубка кущів, прибирання та косовиця додаткових територій, навантаження сміття, допоміжні роботи на котельні, фарбування металевих конструкцій та огорож по місту.

2.

Комунальне підприємство «Служба Єдиного Замовника»

Прибирання та косовиця додаткових та прибудинкових територій, прибирання дитячих майданчиків, фарбування металевих конструкції та огорож по місту /в т.ч. огорожа парку ім. Шевченка/

3.

Комунальне підприємство

«Ніжинське управління водопровідного- каналізаційного господарства»

Фарбування парканів, прибирання території підприємства.

4.

Комунальне підприємство

«Виробниче управління комунального господарства»

Прибирання вулиць міста Ніжина, вирубка порослі на кладовищах, загрузка сміття, фарбування металевих конструкції та огорож по місту. Санітарне прибирання та косовиця «Графського парку», вирубка порослі, побілка бордюрів, дерев, підрізання дерев та вирубка кущів, висадка зелених насаджень.

Також були прийняті наступні проекти рішень:

- Про надання дозволу мешканцям міста на виготовлення за власні кошти проектно-кошторисної документації на будівництво каналізаційної мережі від домоволодіння до існуючих мереж централізованого водовідведення міста;

- Про видалення зелених насаджень на території м.Ніжина;

- Про звільнення земельних ділянок від тимчасових споруд, малих архітектурних форм, які встановлені з порушенням вимог чинного законодавства України;

- Про доповнення додатків 2,4 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 25.08.2016 р. № 236 «Про затвердження списків учнів загальноосвітніх навчальних закладів на харчування за кошти міського бюджету у 2016-2017 н.р.»;

- Про заміну меморіальної дошки Корольову С.П. на пам’ятному знаку по вул.Батюка.

Тепер відповідно до останнього рішення виконавчого комітету стара меморіальна дошка Корольову Сергію Павловичу на пам'ятному знаку по вул.Батюка буде замінена на нову з наступним текстом: «На цьому місці стояв будинок ніжинської козацької родини Москаленків, у якому провів дитячі роки Сергій Корольов – всесвітньовідомий конструктор, вчений у галузі ракетобудування, основоположник практичної космонавтики».

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій із громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської роботи

05.01.2017