Перший міський спортивний захід під назвою "Ігри нескорених"

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю 2 грудня у фізкультурно-оздоровчому комплексі ЗОШ І-ІІІ ст. №9 вперше було проведено захід «Ігри нескорених», за участі команд школи-інтернат, центру реабілітації дітей інвалідів, УТОСу, УТОГу та клієнтів центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.

Привітати учасників змагань завітали почесні гості заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, голова громадської організації «Спілки самаритян України» Ірина Балакірєва.

На початку заходу Ігор Алєксєєнко від імені міського голови Анатолія Лінника привітав учасників з першим спортивним заходом, який проводиться в місті «Ігри нескорених» та побажав вдалих стартів.

Шашки, шахи, дартс, стрільба, настільний теніс, ігри з спортивним інвентарем – це ті види спорту, у яких демонстрували свою вправність юні спортсмени-любителі. Основною метою організаторів були популяризація здорового образу життя, підвищення спортивної майстерності та пропаганда фізичної культури та спорту, як одного з найважливіших засобів реабілітації людей з інвалідністю.

Діти та їх батьки наголошували, що подібні заходи – не просто можливість випробувати власні сили, а це й нові знайомства, спілкування, відчуття потрібності у цьому світі.

По закінченню змагань всі учасники міських спортивних змагань серед дітей з інвалідністю отримали цінні призи, а переможці та призери –подяки та медалі, а також гарний настрій подарував дитячий колектив "Позитивчик".

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

02.12.2018