Перший заступник міського голови Федір Вовченко провів чергову зустріч з представниками ОСББ

22 жовтня за дорученням міського голови Олександра Кодоли перший заступник міського голови Федір Вовченко провів чергову зустріч з представниками ОСББ щодо сплати боргів за теплозабезпечення мешканців їх будинків. До того ж, як з'ясувалося заборгували за тепло не самі бідні люди.
У зустрічі взяли участь секретар міської ради Юрій Хоменко, представники обслуговуючих компаній та 11 представників будинків та посадовці виконавчої служби.
Перший заступник міського голови Федір Вовченко наголосив, що питання опалювального сезону не тільки питання міської влади, ТОВ «НіжинТеплоМережі», а і свідоме відношення населення за отримані послуги. Під час зустрічі були роздані списки мешканців будинків, які заборгували за тепло, щоб голови ОСББ попрацювали з власниками квартир.
Присутні обговорили проблемні питання їх будинків та шляхи розв'язання піднятих питань. В тому числі і реструктуризацію боргів.
Перший заступник міського голови Федір Вовченко наголосив всім на тісній співпраці з виконавчою службою, ТОВ «НіжинТеплоМережі» з метою пришвидшення сплати боргів.
21 жовтня міським головою Олександром Кодолою екстрено було скликано позачергову сесію міської ради, у зв'язку з ситуацією, яка склалася з опаленням в місті та неможливістю ТОВ "НіжинТеплоМережі" розпочати опалювальний сезон для населення. Було прийнято рішення, що з резервного фонду міського бюджету буде виділено 2 млн грн., як аванс за різницю в тарифах для населення за опалення в цьому році.
Міська влада робить все можливе, щоб розпочати опалювальний сезон. Але й населення повинно сплатити борги.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськості  

22.10.2021