Підприємців вітали з професійним святом

Традиційно, починаючи з 1998 року, в Україні у першу неділю вересня відзначається День підприємця.

Це свято встановлене, щоб підкреслити роль підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем та відзначити його вплив на формування, становлення та розвиток національної економіки.

Ніжинських підприємців з професійним святом вітали урочисто 5 вересня у великій залі Дитячої музичної школи. У вітальному слові заступник міського голови Ігор Алєксєєнко зазначив, що у цей день слова вдячності адресуються енергійним, ініціативним людям, які зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяти поступальному розвитку нашої держави.

Приватне підприємництво є важливим чинником економічного розвитку держави та зростання добробуту її громадян. Підприємці Ніжина – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітанню рідного міста.

Побажав всім невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя!

Кращих підприємців міста було нагороджено Почесними Грамотами та Подяками.

Привітали підприємців також голова Громадської ради Володимир Дорохін, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, начальник управління культури і туризму Валерій Примаченко, начальник податкової інспекції Геннадій Тараненко, начальник Ніжинського територіального центру Іннеса Шаповалова, заспутник голови ліги «Ділова жінка» Тамара Гажаман. Найактивнішим представникам підприємництва вручили грамоти та подяки.

Голова ліги «Ділова жінка», помічник народного депутата Олександра Кодоли передала святкове вітання бізнесменам міста і вручила почесну нагороду – Грамоту Верховної Ради України підприємцю, меценату, депутату Чернігівської обласної ради Наталії Копиці.

Особливу атмосферу свята підприємцям створили вихованці Дитячої музичної школи, кращі вокалісти міста, танцювальний ансамбль «Вікторія» та вихованці Хореографічної школи.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

06.09.2017