Підсумки минулого тижня та плани на поточний

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

На нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Максима Васильовича Терещенка про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень.

До відділу поліції за минулий тиждень надійшло 243 заяви, з яких 23 занесено до ЄДР (у минулому році за аналогічний період занесених справ до ЄДР було 38 із 283 заяв). Складено 105 адміністративних протоколів (у 2016 році таких протоколів було 53). По лінії ДАІ складено: 8 протоколів за рух великотоннажного транспорту, 14 протоколів – за керування автомобілем без відповідних на те прав; 8 – за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Щодо оперативної обстановки на Покровському ярмарку, Максим Васильович зазначив, що грубих порушень не зафіксовано.

Міський голова, Анатолій Лінник, продовжуючи тему Покровського ярмарку, подякував співробітникам поліції за співпрацю, зокрема за долучення до роботи робочих груп та вчасне реагування на виклики: «У нас відбувся ювілейний захід. З кожним роком рівень організації проведення ярмарку стає все вищим. Дякую всім, хто був задіяний у проведенні цього загальноміського свята». Окрім цього Анатолій Валерійович підняв питання стихійної торгівлі по вул. Московська та Покровська, стану розслідування викрадення пам'ятника Марку Бернесу та пограбування магазину «Златко».

Відповідно до Розпорядження міського голови від 13 жовтня №237, 25 жовтня – відбудеться чергова тридцята сесія міської ради. «У розпорядження включено шість проектів рішень, - лише ті, які відповідають Закону України «Про доступ до публічної інформації» та були оприлюднені на офіційному сайті двадцять робочих днів. Попереджую, що у робочому порядку вноситимуться виключно ті проекти рішень, не прийняття яких може призвести до втрат міського бюджету та ті проекти рішень, які стосуються задоволення прав громадян міста», - підкреслив секретар міської ради Валерій Салогуб.

У зв’язку з оголошенням сесії, на цьому тижні проходитимуть наступні засідання постійних комісій міської ради:

18 жовтня, 10.00 - засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

18 жовтня, 15.00 - засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту.

19 жовтня, 11.00 – засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету;

20 жовтня - засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

17.10.2017