Підтримка багатодітних сімей

В області уже п’ятий рік реалізовується Програма «Реалізація Стратегії демографічного розвитку Чернігівської області до 2015 року». Більше 20 ніжинських багатодітних родин отримали значну матеріальну підтримку.

12 січня дві багатодітні сім’ї з Ніжина приймали вітання від першого заступника голови облдержадміністрації Леоніда Сахневича, директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніни Лемеш. Родини отримали солодкі різдвяні подарунки та сертифікати на двоярусні ліжка.

А вчора ввечері малеча з радістю роздивлялась меблі, особливо красиві великі матраци для ліжка, які допомогла привезти в ніжинські родини із Чернігова депутат обласної ради Копиця Наталія Миколаївна.

В сім’ї Наталії Сулімовської виховується шестеро дітей. Основним доходом сім’ї є соціальна допомога. Родина проживає у найманому будинку. Інша ніжинка, Світлана Руденко,теж має шестеро дітей. Двоє вже студенти,троє ходять до школи, а трьохрічна Даринка перебуває з мамою вдома. Родина мешкає у власній 3-х кімнатній квартирі.

Відділ у справах сім’ї та молоді

05.02.2016