Планується проведення загальноміської толоки по прибиранню території міста від снігу

Сьогодні, 09 лютого, на засіданні міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було напрацьовано план залучення технічних засобів підприємств та організацій міста різної форми власності на зимове прибирання. Окрім власних територій, усі мають закріплені прилеглі території, прибирання яких є обов'язком. Міська влада закликає максимально долучитися до зимового прибирання всі підприємства та організації і гарантує вирішення питання забезпечення пальним.

Тож, 10 лютого, о 09-00 год. ранку планується проведення загальноміської зимової толоки. До прибирання території міста від снігу залучатимуться працівники всіх управлінь, установ, підприємств та структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до зимового прибирання! Адже за прогнозами синоптиків, наступні 5 днів будуть непростими. Комунальні служби міста роблять все, що в їхніх силах. Але потрібна допомога.

Прохання до мешканців міста, ОСББ, власників підприємств, офісів, магазинів та кафе: організуватись і розчистити сніг біля ваших територій та помешкань. Власники автомобілів просимо не паркуватись на проїжджих та пішохідних зонах. Це полегшить прибирання вулиць від снігу.

Наш спільний обов’язок - зробити місто доступним для безпечного пересування громадян та транспорту. 


09.02.2021