Почастішали випадки квартирних крадіжок!

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

На нараді було заслухано представника Ніжинського відділу, поліції Інну Музиченко, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень.

Інна Іванівна актуалізувала увагу присутніх на поширенні випадків квартирних крадіжок: «Я звертаюсь до усіх жителів міста з проханням бути більш обачними, не нехтувати елементарними засобами охорони свого майна. Траплялися випадки, коли по причині неякісних вікон, дверей та замків шахраї потрапляли до квартир навіть без слідів «злому» чи якихось пошкоджень. Не зберігайте всі цінні речі в одному місці, подружіться зі своїми сусідами, звертайте увагу на чужі автомобілі біля ваших будинків, - можливо в них знаходяться люди, які вираховують ваші робочі графіки».

Міський голова Анатолій Лінник черговий раз підняв питання щодо стихійної торгівлі по вулиці Московська та руху багатотоннажного транспорту містом: «Відсутній контроль за рухом багатотонажного транспорту, особливо з небезпечним вантажем. У зв'язку із такою ситуацією ми змушені будемо звертатися до обласного відділу поліції та Міністрества внутрішніх справ. Зараз дороги розбиваються, дощі розмивають ями, в осінньо-зимовий період ремонт доріг не проводиться, а весною ми отримаємо листи від міського відділу поліції щодо незадовільного стану доріг та необхідності вжиття заходів. Хто винен в "такому" їхньому стані, - в листі не писатиметься...».

Секретар міської ради Валерій Салогуб наголосив на останньому дні формування пакетів документів для депутатів міської ради на чергове пленарне засідання міської ради: «Сесія відбудеться 15-го листопада, у середу, і відповідно до регламенту роботи міської ради, - депутати мають отримати всі проекти рішень за три дні. Також повідомляю, що сьогодні о 11.00 – проходитиме засідання земельної комісії, о 15.00 – засідання постійної депутатської комісії з питань законності. Завтра о 15.00 – відбудеться засідання комісії соціально-гуманітарного напрямку».

Обговорюючи стан виконання доручень, міський голова Анатолій Лінник підкреслив на необхідності посилення контролю та відповідальності за термінами виконання поставлених завдань.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

13.11.2017