Подолали 2000 км шляху, щоб доставити гуманітарний вантаж: до Ніжина завітали волонтери з Фінляндії

Майже 2 доби в дорозі, близько 2000 км шляху – і волонтери з міста-побратима Іматра (Фінляндія) знову на ніжинській землі, щоб засвідчити свою солідарність з українським народом

Йоні Юхана Салмі та Саму Сакарі Тарвайнен привезли до Ніжина автомобільні шини, основи для створення маскувальних сіток, каністри з пальним, медичні набори, комп’ютери, проектори, а також авто, яке згодом буде використано відповідно до потреб.

Перший заступник міського голови Федір Вовченко висловив вдячність усьому фінському народу загалом та громаді міста Іматра зокрема: «Дякуємо за вашу підтримку та громадянську позицію. Ми продовжуємо боротьбу за свободу і правду. А спільно ми можемо подолати будь-які виклики! Особливі слова вдячності – Міській раді міста Іматра та меру Матіасу Хілдену».

З часу підписання угоди про співробітництво фінські партнери стали добрими друзями для Ніжина у цей складний час. Вони захоплюються мужністю та стійкістю українського народу і обіцяють продовжувати надавати допомогу для нашої боротьби за мирне небо та європейський шлях України.
Комп’ютери та проєктори передані ветеранському простору «Незламні», а основи для створення маскувальних сіток – «Батальйону Покрова».
Фінські волонтери не тільки допомагають нам матеріально, але й надихають своїм прикладом дружби і солідарності.
Дякуємо вам, наші друзі!
Переглянути статистику та оголошення
Усі реакції:
7474

24.08.2024