Покладання квітів з нагоди 23-ї річниці Дня Конституції

Сьогодні, 27 червня, з нагоди відзначення 23-ї річниці Конституції України керівництво Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади на чолі з міським головою Анатолієм Лінником, секретарем міської ради Валерієм Салогубом, першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорієм Олійником та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігорем Алєксєєнком разом з депутатом Верховної ради України Олександром Колодою взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку Т.Г.Шевченку.

Нагадаємо, що у червні 1996-го депутати Верховної Ради ухвалили Конституцію. Це сталося на п’ятий рік після проголошення незалежності. Народні обранці працювали з 27 на 28 червня — загалом безперервно 23 години. Під час голосування «за» висловилися 315 парламентарів.

Прийняття основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

27.06.2019