Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ” / АТ “УКРЗАЛІЗНИЦЯ” (Виробничий структурний підрозділ “Київська дирекція” ФІЛІЇ “ЦЕНТР БУДІВЕЛЬНО-МОНТАЖНИХ РОБІТ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД” АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ”). Код за ЄДРПОУ: 40075815. Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти: м. Київ, Печерський р-н, вул. Єжи Ґедройця, 5, тел. +38 (044) 465-00-96, +38 (044) 465-13-34, +38 (044) 465-10-59, e-mail: [email protected], [email protected]. Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: Чернігівська обл., Ніжинський р-н, Ніжинська т. г., м. Ніжин, вул. Вокзальна, 18 (Дільниця водопостачання).

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для новоствореного об'єкта ІІІ групи. Відомості про наявність висновку з ОВД: Згідно ст. 3 ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля”, підприємство не підлягає оцінці впливу на довкілля. Загальний опис об’єкта: Спеціалізація підприємства: Будівництво житлових і нежитлових будівель. Джерелами викидів є наступне обладнання: Дільниця водопостачання: адміністративний будинок-пост електрозварювання (дж.1). Відомості щодо видів та обсягів викидів (т/рік): залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо)-0,0003, манган та його сполуки в перерахунку на діоксид мангану-0,00003. Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: не встановлюються, для об’єкту ІІІ групи. Перелік заходів щодо скорочення викидів: не передбачені, оскільки відсутні нормативні перевищення викидів. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: викиди не перевищують затвердженні граничнодопустимі нормативи, а викиди забруднюючих речовин, які не підлягають регулюванню та за якими не здійснюється державний облік, не перевищують гігієнічних нормативів.

З приводу зауважень та пропозицій звертатись до Чернігівської ОВА за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, тел. (0462) 67-50-24. Строки подання зауважень та пропозицій: 30 календарних днів з дня публікації.

 

20.09.2024