Представили нового керівника ніжинської поліції

 22 лютого особовому складу Ніжинського районного відділу поліції представили нового т.в.о начальника поліції, ним став полковник поліції Андрій Іванович Водолазкін.

В ході зустрічі міський голова Олександр Кодола зазначив: «По-перше, хочу привітати нового керівника. Наша тісна співпраця з органами правопорядку продовжиться й надалі, ми розуміємо, що безпека громадян – це один з пріоритетів для влади. По-друге, ми продовжимо виділяти кошти на розширення програми «Безпечне місто». Цього року виділено 1,5 млн гривень на збільшення систем відеоспостереження, адже це пряма профілактика правопорушень та можливість оперативно розкривати злочини. Впевнений, разом ми забезпечимо закон та правопорядок у Ніжині, саме головне щоб всі ніжинці відчували себе в безпеці. Тому дякую новому керівнику та всьому особовому складу ніжинського відділу поліції за службу».

Новий керівник наголосив: «Завжди сумлінно та якісно виконував поставленні переді мною задачі. Буду й надалі працювати гідно в напрямку служіння інтересам громади!»  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

22.02.2022