Привітали з Днем туризму

28 вересня відзначили працівників туристичної галузі.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник привітав представників туристичної галузі з професійним світом. Відзначив їх професіоналізм, відданість своїй справі та внесок у вихованні дітей, виховуючи у них силу духу, вміння виживати в умовах природного середовища.

Григорій Олійник вручив Подяки міського голови науковому співробітнику відділу «Поштова станція» Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського Роману Желєзці та директору Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського Геннадію Дудченку за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток туризму в м. Ніжині та з нагоди Всесвітнього дня туризму. А також Почесною грамотою виконавчого комітету відзначено завідувача відділом історії м.Ніжина Ніжинської міської ради Сергія Зозулю за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток туризму в м. Ніжині та з нагоди Всесвітнього дня туризму.

Почесною грамотою Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації нагороджено наукового співробітника відділу Меморіальний будинок музею Юрія Лисянського Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського за високий професіоналізм, бездоганну роботу, старанність, принципову відповідальність та значний вклад у розвиток туристичної складової області Олександра Морозова.

Завідувач відділом історії м.Ніжина Ніжинської міської ради Сергій Зозуля подякував за привітання та відмітив, що сфера туризму - один із чинників, який впливає на розвиток економіки міста.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук


28.09.2020