Привітання міського голови Анатолія Лінника з Днем Перемоги

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги та Міжнародним днем пам’яті та примирення! Скільки б не минуло років з дня Великої Перемоги, ми ніколи не забудемо, якою ціною вона дісталася нашій Батьківщині. Цього дня ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками. Жодні слова не зможуть передати ту вдячність, яку хочу висловити за ваш одвічний подвиг порятунку рідної землі та її народу. Ваша перемога, здобута в боях, є найбільшим скарбом, який ви передали наступним поколінням.

Низький уклін та сердечна вдячність ветеранам, які пройшли через жахливі бої та кровопролиття, самовіддано працювали у складні повоєнні роки, які через лихоліття війни пронесли любов до Вітчизни й бажання бачити її заможною та квітучою.

Від усього серця бажаю вам, шановні ветерани, довголіття, міцного здоров’я, злагоди й добробуту вашим оселям. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Великої Перемоги!

З повагою, Ніжинський міський голова

Анатолій Лінник

06.05.2016