Привітання з Днем знань!

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі та викладачі!

Щиро вітаємо вас з Днем знань - справжнім святом мудрості, доброти і людяності. Це день, із якого починається дорога в майбутнє, він дає можливість дорослим з ностальгією згадати свої шкільні роки, а учням в чергове поринути у світ науки та знань. Найбільш хвилююче та очікуване це свято для першокласників, які вперше переступлять поріг школи. І не менш важливим цей день є для учнів одинадцятих класів, майбутніх випускників, яким вже зовсім скоро доведеться обирати свій професійний шлях.

Для всіх, хто прийде здобувати знання, у школі відчиняться двері в країну вічних істин, добра та справедливості. Тож бажаємо вам досягти своєї мети, зустріти справжніх товаришів та знайти взаєморозуміння з батьками та вчителями.Будьте впевнені в свої силах та з наснагою йдіть шляхом свого самостановлення.

Шановні вчителі та викладачі! Дякуємо за Вашу щоденну самовіддану працю. Ми вдячні за вашу турботу, розуміння й терпіння. Ви не тільки даєте дітям знання, а й формуєте їхню національну свідомість, почуття гідності, любові до Вітчизни, вчите любити та поважати свої традиції та історію.

Бажаємо всім успіхів у новому навчальному році, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, енергії та наснаги. Зі святом!

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб.

31.08.2017