Прийнято рішення щодо внесення змін до фінансових планів медичних закладів

30 березня на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення щодо внесення змін до фінансових планів медичних закладів.

Керівники медичних закладів міста винесли на розгляд проекти рішення щодо внесення змін до фінансових планів комунального некомерційного підприємства «Ніжинський міський ЦПМСД» на 2023 рік, комунального некомерційного підприємства «Ніжинський міський пологовий будинок» та комунального некомерційного підприємства «Ніжинська центральна районна лікарня» на 2023 рік у зв’язку із зменшенням фінансування Національною службою здоров’я України. Відповідно до цих рішень медичні заклади змінюють дохідну і видаткову частину.

По всім  укладеним договорам з НСЗУ будуть надаватися медичні послуги. Перелік медичних послуг не скорочується, а тільки їх фінансування.

За рахунок об’єднання міської лікарні і районної в єдиний комплекс, який відбудеться 18 квітня 2023 року, згодом буде відкрито реабілітаційний центр.

Реабілітаційний центр буде надавати різний вид реабілітаційних послуг, що дасть змогу лікарні отримувати додаткове фінансування.

Міська влада разом з керівниками медичних закладів постійно шукає можливості забезпечувати мешканців якісними медичними послугами.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

30.03.2023