Прийом громадян міським головою

30 серпня відбувся особистий прийом громадян міським головою Анатолієм Лінником на якому також були присутні депутат обласної ради Ігор Дягель, депутат міської ради Юрій Хоменко, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега, головний спеціаліст відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Юрій Колєзнєв, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко та начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Алла Попик, начальник відділу земельних відносин Валентина Місан. На прийомі було 8 заявників.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: щодо законності розміщення гаражів поряд з будинком; про оренду земельних ділянок під мафами по вул.Шевченка та Московській (на офіційному сайті міськоої ради розміщений проект рішення про встановлення зменшеної орендної плати); ремонт дороги до кладовища по вул.Шепелівській; скарга на бездіяльність голови ОСББ «Лісовичок».

Надійшли заяви від жителів міста і стосовно соціального захисту. Просили допомогти у вирішені питання щодо надання матеріальної допомоги для багатодітної родини(матеріальна допомога виплачена у розмірі 3 тис.грн., здійснюється постійно соціальний супровід); про надання жила( на квартирному обліку перебуває 2090громадян, комунальне житло відсутнє); щодо обֹֹ'єднання 3-х восьмих класів у два в загальноосвітній школі І-ІІІст.№3 (в новий навчальний рік 2019-2020 залишилось 3 класи); щодо заміни ліжок в ДНЗ №14 «Соколятко» (необхідно закупити 66 одномісних ліжок або 33 двоярусні).

Міський голова, вислухав мешканців. За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю А.Шведун

30.08.2019