Про відзначення з нагоди 100-річчя закладу розглядали на засіданні виконавчого комітету

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. У засіданні взяли участь 10 членів виконкому, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради та ЗМІ. На порядок денний було винесено 1 проект рішення та 4 проекти подані для розгляду у робочому порядку.

1.Про видалення зелених насаджень.

2.Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу нежитлової будівлі, що розташована за адресою:м.Ніжин, вул.Березанська, 104-Б.

3.Про відзначення з нагоди 100-річчя з часу заснування Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Ніжинської міської ради.

4.Про відзначення з нагоди 100-річчя з часу заснування комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Ніжинської міської ради.

5.Про доповнення додатків 1, 2, 3, 4 до рішення виконавчого комітету затвердження Порядку видачі довідок про склад зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб у новій редакції.

22 листопада 2019 року о 15-00 годині в приміщенні актової зали Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбудеться святковий концерт з нагоди відзначення 100-річчя закладу. З нагоди свята начальник управління освіти звернувся з клопотанням, щодо нагородження Почесною Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради за сумлінну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди 100-річчя з часу заснування Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Ніжинської міської ради Чернігівської області Євтушенко Олену Олександрівну, заступника директора з навчально-виховної роботи Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, а також нагородити Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради за сумлінну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління Хоменко Тамару Олексіївну, вчителя математики Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та оголосити Подяки виконавчого комітету Ніжинської міської ради за сумлінну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди 100-річчя з часу заснування Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Ніжинської міської ради Чернігівської області: Волковій Наталії Павлівні – вчителю початкових класів Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Ніжинської міської ради Чернігівської області; Трофименко Ользі Володимирівні – вчителю біології Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Ніжинської міської ради Чернігівської області; Чепелі Ользі Миколаївні – вчителю української мови та літератури Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Анна Шведун

19.11.2019