Продовжується робота над створенням авіаційно-логістичного комплексу з мультимодальних перевезень на базі аеродрому "Ніжин"

Сьогодні,17 серпня, відбулася зустріч міського голови Олександра Кодоли з представниками Чернігівської ОДА  та Ніжинського авіаційного загону. Під час зустрічі ТОВ "Авіейт", яке займається розробкою Стратегії реалізації проекту, презентувало попередні напрацювання, а саме: загальний аналіз та тенденції ринку авіаційних перевезень України, узагальнений аналіз інфраструктури аеродрому з позиції його придатності до реалізації комерційних авіаційних видів діяльності та концепцію генерального плану проекту.

Присутні обговорили важливість залучення центральних органів виконавчої влади для роботи над створенням авіаційно-логістичного комплексу з мультимодальних перевезень на базі аеродрому "Ніжин". "Створення в Ніжині логістичного центру сприятиме не тільки реалізації економічного потенціалу області, а і всієї України, підвищить її інвестиційну привабливість, розширить торговельні стосунки з іншими країнами та прискорить розвиток різних галузей міста вцілому", - зазначив Олександр Михайлович.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю


17.08.2021