Реалізовано проект «Активні парки - локації здорової України»

10 вересня міський голова Олександр Кодола разом з заступником голови Чернігівської ОДА Жанною Шерстюк перевірили реалізацію програми Президента України «Активні парки - локації здорової України». Під час зустріч були присутні заступники міського голови Ірина Грозенко та Сергій Смага, начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко, директор Міського центру " Спорт для всіх" Сергій Півень та голова Ніжинської РДА Григорій Ковтун.

Фахівці Міського центру " Спорт для всіх" презентували вже виконаний в повному обсязі проект та як легко користуватися QR - кодом.

Відповідно до проекту встановлено в парку Т.Г. Шевченка вуличний спортивний комплекс "Україна", який складається з різнорівневих турніків, бруси та шведської стінки, встановлено лавку для тренувань тонусу м'язів, виділено простір (зелений газон) для занять фітнесом, встановлені сходи, виготовлені та встановлені інформаційні стенди та таблички з QR-кодами для можливості тренуватися за допомогою мультимедійних, голосових підказок.

Під час зустрічі, заступник голови Чернігівської ОДА Жанна Шерстюк не залишила без уваги і високий процент вакцинації у Ніжинській територіальній громаді.

Міський голова Олександр Кодола разом із заступником голови Чернігівської ОДА Жанною Шерстюк обговорили перспективи співпраці та залучення коштів обласного бюджету на розвиток Ніжинської громади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

10.09.2021