Результати засідання робочої групи щодо порядку надання фінансової підтримки громадським організаціям, що здійснюють волонтерську діяльність на території Ніжинської громади.

Сьогодні відбулося засідання робочої групи щодо порядку надання фінансової підтримки громадським організаціям, що здійснюють волонтерську діяльність на території Ніжинської громади.

Зараз волонтерським організаціям важливо продовжувати надавати допомогу військовим згідно з запитами, бути у строю, зберігати та нарощувати темпи роботи й мотивацію. Сьогодні волонтери отримують велику кількість запитів від військових частин закрити ті чи інші нагальні потреби.

На 31-й сесії міської ради депутати прийняли рішення про затвердження порядку надання фінансової підтримки волонтерським організаціям за рахунок коштів бюджету Ніжинської громади.

5 липня виконавчим комітетом Ніжинської міської ради був оголошений конкурс щодо отримання фінансової підтримки серед громадських організацій-волонтерів, який тривав до 4 серпня.

Сьогодні під час засідання робочої групи шляхом голосування було визначено два переможця: громадська організація «Час для нас» та благодійна організація «Благодійний фонд «Українська Незламна Душа».

Їм буде надана підтримка в розмірі 100 тис. грн кожній з бюджету ніжинської громади на потреби, передбачені Статутом волонтерської ГО, яка не має на меті отримання прибутку.

 

15.08.2023