Робоча нарада міського голови щодо реалізації проекту по створенню єдиного медичного містечка

13 серпня відбулася зустріч міського голови Анатолія Лінника з керівниками медичних закладів щодо реалізації проекту по створенню єдиного медичного містечка.

На даний час завершується реконструкція та ремонт частини поверхів та приміщень блоку Б пологового будинку під міську поліклініку. Наразі планується переїзд поліклініки та лабораторії з існуючих будівель в нову, ближчу до міської лікарні і пологового будинку.

Головною метою зустрічі було попереднє обговорення питання щодо ефективного використання майна комунальної власності, яке знаходиться за адресою: вул. Успенська, 2 та розміщення в даній будівлі медичних закладів. Частину приміщень буде передано комунальному некомерційному підприємству «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської міської ради Чернігівської області, комунальному медичному закладу «Обласний центр медико-соціальної експертизи» Чернігівської області та комунальному закладу «Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи». Решта майна буде здаватися в оренду з метою наповнення міського бюджету.

Анатолій Валерійович заслухав пропозиції від керівників медичних закладів, а також акцентував увагу на розміщенні вбиралень для персоналу та пацієнтів.

Питання обговорення шляхів створення, механізмів функціонування та розміщення медичних закладів ще будуть порушуватись в подальшому, вноситимуться корективи згідно наданим пропозиціям, а також висвітлюватимуться на офіційному сайті Ніжинської міської ради.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

13.08.2019