Робочий візит депутата Олександра Кодоли до Ніжина

Сьогодні в рамках робочого візиту до Ніжина Народний депутат України Олександр Кодола разом з помічником Тамарою Стратілат, першим заступником міського голови Григорієм Олійником та заступником міського голови Сергієм Дзюбою провів ряд зустрічей.

В першу чергу відвідали ОК ЛПЗ «Ніжинський протитуберкульозни диспансер».

За рахунок коштів, виділених з депутатського фонду Олександра Михайловича, заклад поповнився наступним обладнанням: негатоскопом, аналізатором напівавтоматичним біохімічним RT-920, мікроскопом серії BioBlue, аквадистилятором електричним MIKROmed DE -10, двома комплектами ПК, ноутбуком, пральною машинкою, холодильником.

Працівники протитуберкульозного диспансеру на чолі з головним лікарем Іваном Короськом висловили вдячність Народному депутатові за нове обладнання, яке значно полегшить їх роботу і дасть змогу для точнішого діагностування.

Продовжились зустрічі у Міському Будинку культури, де відбулась презентація нового обладнання, придбаного за кошти з вище згаданого фонду: світлодіодним слідкуючим прожектором, двадцятьма двома світлодіодними прожекторами направленого світла, мікшерним пультом, генератором низького диму, тридцятьма шістьма комплектами сценічних костюмів для ДЗАТ «Вікторія». Таке придбання, за словами директора МБК Олега Драчука, значно розширить технічні можливості, покращить якість обслуговування концертів і є найбільшим вкладом у розвиток цього закладу за всю історію його існування.

До слів подяки долучився і директор Музичної школи Сергій Голуб. Він наголосив на тому, що придбані музичні інструменти (5 бандур і 2 баяни) – це неоціненний подарунок для вчителів і вихованців школи.

У Ніжинській дитячій хореографічній школі директор Галина Тимошенко провела цікаву екскурсію затишними класами, розповіла про нові перемоги вихованців та презентувала цифрове піаніно «Клавінова YamahaCVP– 701 B», на якому учні школи виконали музичні твори.

Радо вітали Народного депутата, його помічників і заступника міського голові начальника Управління освіти у Ніжинській школі-гімназії №3. Учні і вчителі презентували відкриття нового комп’ютерного класу святковим концертом.

Директор школи Вікторія Пушкіна подякувала від усього педагогічного колективу Олександру Кодолі за сприяння у відкритті комп’ютерного класу з ліцензійним програмним забезпеченням і висловила побажання щодо подальшої плідної співпраці з владою міста, Народним депутатом і гімназією.

Наступною була зустріч у КЛПЗ «Ніжинська центральна міська лікарня ім. Миколи Галицького». Завідувач дитячим відділенням Валентина Рисляєва продемонструвала у роботі монітор пацієнта «Біомед», функціональне ліжко, пересувний бактерицидний опромінювач та презентувала відкриття нової палати у дитячому відділенні, оснащеної сучасними меблями.

Кошти для палати були зібрані на благодійному концерті, що відбувся під егідою міського голови Анатолія Лінника напередодні Новорічних свят у Будинку культури. Медичне ж оснащення було придбано за кошти депутатського фонду Олександра Михайловича Кодоли.

Завершились зустрічі феєричним концертом, який підготували вчителі і учні школи № 10 та відкриттям нового комп’ютерного класу і спортивного майданчика на території школи. Директор школи Ольга Мисник подякувала депутатові за допомогу і наголосила на тому, що нове комп’ютерне оснащення класу сприятиме впровадженню нових актуальних підходів до викладання інформаційних технологій вчителями.

Відділ інформаційно-аналітиної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

12.01.2017