Робочий візит до ЗОШ № 14

19 вересня відбувся робочий візит міського голови Анатолія Лінника, начальника управління освіти Станіслава Крапив'янського, начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолія Кушніренка до загальноосвітньої школи № 14, яка знаходиться за адресою: м.Ніжин, вул.Шекерогринівська, 52а де відбувається реконструкція частини будівлі школи під дошкільний навчальний заклад.

В ході обстеження директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 Тетяна Бублик ознайомила членів робочої групи з планом реконструкції для відкриття дошкільного закладу (садочку). Проводяться ремонтні роботи в приміщеннях де будуть розміщуватись групи, коридори та харчоблок. Також монтується окремий вхід для дітей садочку та ігровий майданчик для прогулянок.

Наступним об'єктом стала реконструйована індивідуальна котельня яка буде обігрівати школу і садочок разом. Тетяна Володимирівна презентувала робочій групі новий індивідуальний котел який встановили та під'єднали та місце для зберігання палетів.

Далі перейшли до пункту сімейної медицини, який знаходиться також в приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14. Міський голова Анатолій Лінник перевірив стан виконання робіт по благоустрій території, стан відремонтованих кабінетів для лікарів, а також роботу фізіотерапевтичного кабінету (закуплені нові інгалятори, електрокардіограф та апарат для УВЧ).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

19.09.2018