Робочий візит керівництва Чернігівської торгово-промислової палати

14 березня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбувся круглий стіл за участю президента торгово-промислової палати Костянтина Іванова, віце-президента Людмили Болотної, віце-президента Лариси Циган, віце-президента Петра Конюха, віце-президента Ганни Шерман. У засіданні взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники комунальних підприємств, представники громадської ради, ради підприємців та бізнес спільнота міста.

В ході «круглого столу» представників малого та середнього бізнесу було ознайомлено з новими можливостями для започаткування та розвитку підприємництва за рахунок послуг та можливостей Чернігівської ТПП. Зокрема міжнародних програм (COSME, ERASMUS, Програма FitforPartnershipwithGermany, KVPUkraine, Центр інформаційної підтримки ЄБРР, CUTIS), експертних та оцінювальних сервісів, переваг членства в Чернігівській ТПП, нових можливостей та сервісів Міністерства аграрної політики України та Міністерства економічного розвитку України. Варто зазначити, що ТОВ ПВКФ "Сяйво" та ПрАт "Ніжинський жиркомбінат" є членами торгово-промислової палати.

Зустріч проходила у форматі активного спілкування. Представники бізнесу піднімали актуальні питання щодо новацій у законодавстві, партнерських відносин, членства в торгово-промисловій палаті, експертної оцінки, отримання методичних консультацій від фахівців та ін. Григорій Миколайович порушив питання можливості надання послуг щодо проведення експертизи комунальних тарифів та незалежної оцінок вартості майна.

Підсумовуючи засідання Григорій Олійник зауважив, що міська влада готова створювати платформу для співпраці між Торгово-промисловою палатою та підприємцями.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

14.03.2019