Робочий візит міського голови до поліклінічного відділення

Стратегічне бачення міської влади в розвитку медичної інфраструктури є створення в Ніжині медичного містечка. В першу чергу дії керівництва міста направлені на покращення якості надання медичних послуг та створення більш комфортних умов, як для медичного персоналу, так і для пацієнтів.

Для реалізації ідеї створення єдиного медичного містечка міська рада прийняла відповідні рішення, також був розроблений план проведення поточних ремонтів. В рамках проекту Єдиного медичного містечка відремонтована частина поверхів та приміщень блоку Б пологового будинку під міську поліклініку. Лікарі вторинної ланки вже здійснюють прийом громадян та надають медичні послуги в кабінетах, які розташовані на трьох поверхах лікарні, комфортних та просторих, оснащених необхідними меблями та медичним обладнанням.

12 листопада міський голова Анатолій Лінник здійснив робочий візит до поліклінічного відділення комунального некомерційного підприємства «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького». Мер щиро подякував медичному персоналу поліклініки за виконання ідеї створення містечка, підтримку, розуміння та відповідальність та оголосив трудовому колективу Подяку за сумлінну працю, вагомий вклад у забезпечення доступності надання якісної медичної допомоги та удосконалення медичної інфраструктури міста Ніжина.

Анатолій Валерійович наголосив на тому, що на даний момент ще не завершилася процедура створення медичного містечка, робота продовжується, адже ще багато заплановано. Надав відповіді на запитання трудового колективу, щодо медичної реформи та фінансування. По закінченні візиту оглянув нові кабінети.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

13.11.2019