Розпочато оновлення Стратегії Ніжинської територіальної громади

19 березня у великій залі виконавчого комітету відбулася майстерня з підготовки та проведення SWOT-аналізу громади у сфері економіки, інфраструктури, соціальній та культурній сферах. Модераторами виступили експерти Програми «DOBRE»  Роберт Жарковські та Володимир Бойко.

Фокус групи з представників культурної, соціальної, економічної, інвестиційної сфер та адміністрації громади  визначили явища та проблематику за напрямками та обрали рівні та пріоритетність розв’язання проблем.  Здійснений аналіз стане основою актуалізації Стратегії громади.  Окрім того,  за допомоги Фундації Розвитку Місцевої Демократії буде проведене дослідження якості життя та послуг на території громади та застосовано найкращі практики та нові підходи стратегічного планування громади.

Заходи проведені в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

  Сектор інвестиційної діяльності відділу економіки та інвестиційної діяльності

19.03.2021