Шановна ніжинська громадо!

5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Ваша невтомна, безкорисна праця — це взірець побудови громадянського суспільства, в основі якого лежать найбільші моральні цінності — людяність, любов та повага до ближнього.

Волонтерський рух займає особливе місце не тільки в Ніжині, а й на всій території України, адже волонтери – це діти, які зігрівають захисників своїми листами, малюнками, цукерками, це пенсіонери, студенти, патріоти, це всі ті хто не стоїть осторонь чужих проблем, витрачаючи свій вільний час та ресурси на благо інших.

Велику роботу волонтери проводять по порятунку людського життя, надають посильну допомогу людям, які знаходяться в складних життєвих обставинах. Саме волонтери допомагали вистояти Майдану, а з початком російської агресії розгорнули широкомасштабну програму підтримки українських захисників.

Дякую вам за вашу неоціненну роботу, за турботу про людей, за допомогу їм у скрутну хвилину.

Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку та тепла, миру, наснаги на добрі справи, успіхів у всіх ваших починаннях. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею.

З повагою,

міський голова Олександр Кодола  

04.12.2020