Шановні мешканці ніжинської громади!Підтримуємо проєкти Громадського бюджету 2022 року

Звертаємо вашу увагу, що під час відвідування пунктів голосування для заповнення паперового бланка голосування за проєкти Громадського бюджету 2022 року дотримуватися карантинних обмежень, які передбачені для «червоного» рівня епідеміологічної ситуації.

Жителі Кунашівсько-Переяслівського старостинського округу можуть проголосувати в с.Кунашівка, вул. Незалежності, 23, Ніжинський район, Чернігівської області.

Також голосування відбувається у будівлі виконавчого комітету Ніжинської міської ради -  площа імені Івана Франка,1 кабінет 59.

Всі хто, хочуть віддати голос за проєкти 2022 року можуть це зробити онлайн на платформі «Громадський бюджет» 👉 https://nizhyn.pb.org.ua/ Для того щоб проголосувати на платформі необхідно увійти за допомогою BankID (Приват банк, Моно банк, КонкороБанк або банк «Південний»), ID-картки (паспорт), ЕЦП або MobileID. Інструкція з входу у систему👇 https://www.youtube.com/channel/UCz_YG894B3vJyQM9d9oE9rw

У голосуванні за проєкти можуть брати участь жителі Ніжинської територіальної громади - громадяни України віком від 14 років, які отримали паспорт громадянина України, зареєстровані або проживають на території Ніжинської територіальної громади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

04.11.2021