Шановні ніжинці!

Другий місяць осені розпочинається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 року щорічно відзначає цей день. Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року № 1135/2004 1 жовтня Україна відзначає і День ветерана.

Шановні ніжинці! Щиро вітаємо вас з теплим і сердечним святом - з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток міста та країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Дорогі наші ветерани та мешканці старшого покоління! У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаємо вам міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями, миру, оптимізму та благополуччя, радійте успіхам дітей та онуків! Нехай близькі люди завжди оточують вас турботою і теплом!

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

01.10.2019