Шановні ніжинці та гості міста!

Щороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Ми засвідчуємо цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівних. Адже наша свідомість визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Відзначення цієї дати в Ніжинській громаді— це добра нагода звірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування гідних умов життя людей з обмеженими можливостями, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

Дякуємо всім виконавчим органам, службам, громадським організаціям та всім ніжинцям, хто опікується даною категорією людей, адже надання їм щоденної підтримку й допомоги — це вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Від щирого серця бажаємо людям з особливими потребами міцного здоров’я, добра, благополуччя, сили духу, витримки, віри у завтрашній день, миру, наснаги до життя. Хай негаразди обходять ваші родини, а життєвий шлях буде завжди благословенним!

Не будьмо байдужими!

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

03.12.2019