Шановні працівники юридичної сфери!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня юриста!

Бути юристом – почесно і відповідально. Щоденна праця, яку ви маєте виконувати чесно і безкомпромісно, здатна підняти рівень правової культури суспільства, посилити соціальний захист наших громадян. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходились без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Всюди цінується ваш професіоналізм, чесність, вірність обов’язку і справедливість.

Нехай на вашому боці завжди будуть закон, правда та справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому шляху. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, благополуччя, добробуту у ваших родинах, злагоди та нових професійних перемог!

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

Секретар міської ради Валерій Салогуб

07.10.2019