Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Ніжина!

Вітаю всіх вас з професійним святом! 

Цей день – вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них.

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу. Це – тепло в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, скверів, дворів, прибудинкових територій, доступні та якісні побутові послуги.

Своєю повсякденною працею ви робите особливий внесок у життєдіяльність нашого міста. Саме від вашої роботи залежить комфортне проживання ніжинців, функціонування установ та підприємств міста.  Сьогодні важко уявити наше життя без роботи комунальних служб. На ваших плечах лежить величезна відповідальність. І сьогодні багато хто з вас зустрічає цей день на робочих місцях — така специфіка вашої роботи.

Щира вдячність всім працівникам житлово-комунального господарства за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій, але такій необхідній для нас справі.

Бажаю всім працівникам житлово-комунального господарства Ніжина міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, наснаги, душевного тепла, професійних успіхів і нових трудових здобутків, здійснення всіх життєвих планів і сподівань, миру й злагоди!

Нехай ваша робота приносить вам достаток, повагу та добробут.

 

З повагою,

міський голова Олександр Кодола

21.03.2021