Шановні жителі Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня села Кунашівки!

День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто там живе і працює сьогодні.

Вперше, цього року село Кунашівка відзначає День села у складі Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Цей святковий день єднає всіх жителів нашої територіальної громади, яке пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє нашого краю.

Саме вашими спільними зусиллями зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди.

Висловлюємо велику шану та повагу за вашу щоденну працю, відданість та любов до рідної землі. А особливу подяку – людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого краю.

Від щирого серця бажаємо всім вам достатку, миру, щедрої долі, суспільної злагоди, взаємної поваги і довіри, сили і наснаги в усіх ваших справах у розбудові нашої великої громади.

Нехай завдяки вашій працьовитості добробут та процвітання живуть у кожній родині, у кожному домі, на кожній вулиці поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

10.08.2019