Шановні журналісти!

Щиро вітаємо вас з Днем журналіста – святом тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у перебіг подій, першими дізнаватися про сенсації і створювати об'єктивну картину нашого життя.

Вітаємо тих, хто за покликом серця обрав своїми професійними інструментами перо, мікрофон та відеокамеру, немає нормованого робочого дня, бо життя триває і ввечері, і у вихідні, і в свята. Ви завжди в центрі подій, на вістрі сучасності – тому й залишаєтеся для читачів, глядачів та слухачів орієнтирами в морі інформації.

Нині національний інформаційний простір є відкритим і доступним джерелом інформації. Саме ви, представники засобів масової інформації, оперативно інформуєте ніжинську громаду про новини соціально-економічного, політичного та культурного життя громади та про важливі події в нашій державі.

Дякуємо вам за те, що дотримуючись норм професійної етики, ви підтримуєте діалог із владою, сміливо висвітлюючи здобутки і вказуючи на проблеми.

Бажаємо вам невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій, розширення кола друзів, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих, сміливих проектів. Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками!

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

06.06.2020