Щедрик, щедрик, щедрівочка …. Щедрівки у виконкомі

Сьогодні вихованці Ніжинського центру соціальної реабілітації для дітей, Ніжинської дитячої хореографічної школи та Ніжинського дитячого будинку-інтернату вітали працівників виконавчого комітету Ніжинської міської ради з Щедрим Вечором, прийдешнім святом Святого Василя та Старим Новим Роком, як зазвичай називають його в народі.

Дітки презентували сценізовані щедрівки, заспівали вже традиційного для нашого регіону «Щедрика» Миколи Леонтовича, подарували своїми виступами незабутні враження і емоції. Натомість отримали солодкі подарунки від міського голови Анатолія Лінника.

Першими привітали вихованці Ніжинського центру соціальної реабілітації для дітей. У холі третього поверху виконкому біля ялинки вони зіграли сценку «Коза», підкоривши глядачів емоційністю і дитячою безпосередністю.

Продовжили поздоровлення у великій залі учні хореографічної школи. Вони презентували уривок музично-театралізованої вистави Новорічно-Різдвяного циклу, з яким перемогли на III Відкритому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості «Музичне Різдво», що відбувся в смт. Верховина Івано-Франківської області.

Заступник міського голови Ігор Алєксєєнко подякував юним артистам, привітав з прийдешнім святом, побажав міцного здоров’я і творчих успіхів, а начальник Управління культури і туризму Валерій Примаченко подарував ласощі.

По обіді до виконавчого комітету завітали вихованці і працівники Ніжинського будинку-інтернату для дітей в привітали всіх веселими і запальними щедрівками.

Завершились сьогоднішні щедрування вітанням артистичного колективу військової частини А-3160. Своїм виступом вони подарували гарні емоції і святковий настрій всім працівникам виконавчого комітету, побажали добробуту в оселі, щастя, міцного здоров’я, статків, мирного неба над головою.

Тож нехай всі побажання, що звучали сьогодні у стінах виконкому долинуть до кожної ніжинської оселі, до кожної сім’ї, до кожної людини!

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

13.01.2017