Щотижнева комунальна нарада

13 вересня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Григорій Миколайович почав засідання з доручень, які були надані на минулій нараді. Частина доручень виконана, інші тримаються на контролі та в процесі виконання.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про стан підготовки до опалювального сезону 2018-2019 р.р. та отримали відповідні доручення для подальшої роботи.

Під час засідання порушувалися питання роботи комунальних служб, акцентувалася увага на проблемних питаннях та подальших планах. Керівникам надані протокольні доручення для вирішення проблемних питань. Одним з доручень залишається питання придбання відеокамер (фотоловушок) для фіксації порушень правил благоустрою.

Григорій Миколайович проінформував та запросив присутніх відвідати заходи: 14 вересня о 9.45 - Урочиста хода до Пам’ятного знаку загиблим землякам в роки Другої Світової війни (формування колони відбудеться на вул. Гоголя); 14 вересня о 10.00 - Мітинг та концертна програма з нагоди 75 – річниці визволення м.Ніжина від фашистських загарбників (Пам’ятний знак загиблим землякам в роки Другої Світової війни); 15 вересня о 12.00 - Фестиваль «Його величність Ніжинський огірок» (ЦМК «Шевченківський парк»).

По закінченню засідання Григорій Олійник надав інформацію щодо затвердження правил управління будинком та про зміни до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», а також додав, що на сьогоднішній день в Україні змінилося відношення до житлового фонду. Детальніше за посиланням: http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2189-19 .

Також надані доручення по проведенню роз’яснювальних робіт щодо змін у законодавстві.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

13.09.2018