Щотижнева комунальна нарада

28 лютого у малій залі виконавчого комітету відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, жителі міста та ЗМІ.

Під час наради були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб в місті Ніжині.

На нараді порушувалося питання щодо опалювального сезону 2019-2020 р.р. та подальших планах роботи служб теплопостачання.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник акцентував увагу щодо підготовки до відзначення Дня міста, яке святкуватимуть в цьому році 4 травня. Для комфортного проведення заходу на відповідних локаціях комунальними службами тримаються на контролі питання: встановлення сцени, прибирання, розміщення сміттєвих баків та туалетів, перекриття дорожнього руху, охорона громадського порядку.

Завершуються обговорення питання та доопрацювання правил благоустрою. 28 лютого о 15.00 год у малій залі виконавчого комітету відбудеться підсумкове засідання робочої групи по розробці нової редакції правил благоустрою міста Ніжина. Проект правил благоустрою розміщено на офіційному сайті Ніжинської міської ради, за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/announcement/314/obgovorennya-regulyatornogo-akta.html.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

28.02.2019