Щотижнева комунальна нарада

20 червня у малій залі виконавчого комітету відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, жителі міста та ЗМІ.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста. Системи життєзабезпечення та підприємства працюють без збоїв.

Всі комунальні підприємства проводять планові роботи по підготовці до опалювального сезону 2019-2020 років та про заходи підготовки.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник доручив керівництву комунального підприємства «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» розглянути можливість встановлення рамок-розпилювачів для охолодження повітря на вул. Гоголівська та прорахувати їх вартість.

Григорій Миколайович під час наради звернув увагу керівників на незаконне використання води мешканцями, тобто самовільне врізання в системи водопостачання та водовідведення, яке не обліковується. Зазначив, що у зв’язку такою ситуацією потрібно придбати автоматичний пристрій за контролем розбору води.

Григорій Олійник наголосив на наданні методичних рекомендацій мешканцям будинків, які хочуть створювати ОСББ та всіляку підтримку їм.

По закінченню засідання були надані протокольні доручення та встановлені термінами їх виконання.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр)

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

20.06.2019