Щотижнева комунальна нарада з керівниками комунальних підприємств

05 грудня відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, начальник Ніжинського міськрайонного відділу Філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області Олександр Сонець та ЗМІ.

Григорій Миколайович звернув увагу керівників підприємств щодо підписання договорів на надання житлово-комунальних послуг, підготовки звітів до заслуховування по результатам роботи діяльності комунальних підприємств за 4 квартал та за підсумками 2019року, інформування громадян щодо роботи підприємств та розповсюдження оголошень в ЗМІ.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста за тиждень.

Начальник Ніжинського міськрайонного відділу Філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області Олександр Сонець звернувся до керівників комунальних щодо узгодження питання суспільно-корисних та громадських робіт на 2020 рік.

Обговорили ряд важливих питань, які стосувались: прибирання снігу, вуличного прибирання, опалення та дотримання норм температурного режиму, гарячого водопостачання, монтажу новорічної ялинки, ярмарки продажу ялинок, схеми розміщення і зовнішнього вигляду фотозони та атракціонів, тощо.

По закінченню перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, наголосив притсутнім на закритті виконання робіт, які були визначені бюджетом, програмами та іншими дорученнями у межах фінансового року.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

05.12.2019