Щотижнева нарада

20 серпня відбулася оперативна нарада керівників структурних підрозділів та управлінь Ніжинської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Федора Вовченка.

На початку наради Федір Іванович повідомив, що протягом кількох останніх тижнів, відповідно до звітів керівників медичних установ Ніжина, зростає кількість респіраторних захворювань, спричинених COVID-19.

«З огляду на збільшення захворюваності на COVID-19, звертаюся до ніжинців та гостей міста подбати про власну безпеку та дотримуватися правил особистої гігієни. Це допоможе зменшити ризик поширення вірусу та захистити життя і здоров’я населення, носіння масок залишається ефективним інструментом у боротьбі з поширенням вірусу. При погіршенні самопочуття негайно звертайтеся до лікаря та лише за гострої необхідності відвідуйте громадські місця, не забуваючи про масковий режим. Заздалегідь дякую всім за свідому поведінку та розуміння», - зазначив Федір Вовченко.
Нагадуємо, що 18 серпня проходили ремонтні роботи на лінії електропередач. Через це були повністю знеструмлена ніжинська підстанція і як результат відсутнє електропостачання по місту.

Також у Ніжині було відсутнє водопостачання. Вдячність усім працівникам комунальних установ та працівникам Укренерго за оперативне реагування на ситуацію, що склалася, та вчасно виконані ремонтні роботи.

За повідомленням НЕК "Укренерго", через спеку зростає навантаження на енергосистему. Тому повертаються графіки погодинних відключень. Поки що діє одна черга.

Пам’ятаймо про розумне та ощадливе споживання електроенергії, адже додаткові навантаження на електромережу призводять до дефіциту та відключень. Дотримуючись простих рекомендацій, ми можемо допомогти зберегти стабільність електропостачання та підтримати нашу інфраструктуру.

Сьогодні ховаємо Героя, який віддав своє життя за Батьківщину та нашу з вами свободу. Прошу гідно провести в останню путь Левченка Анатолія. Прощання у соборі Всіх Святих о 10.00

Також під час наради керівники управлінь та відомств Ніжинської міської ради доповіли, що всі служби працюють у штатному режимі та виконують покладені на них функції. Послуги з теплопостачання, водопостачання та водовідведення у місті надаються усім жителям.

За результатами наради були надані відповідні доручення та розпорядження.
20.08.2024