Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств та служб міста

19 липня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під головуванням радника міського голови Сергія Осадчого з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

На початку засідання заслухали звернення жительки вул. Овдіївська, 19 щодо ремонту будинку. В ході обговорення вирішили доручити директору КП «СЕЗ» Миколі Борисенку вивчити дану проблему та включити даний будинок в графік ремонтних робіт.

Перевірили стан виконання протокольних доручень.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про стан підготовки до опалювального сезону 2018-2019 р.р. та отримали відповідні доручення для подальшої роботи.

Сергій Осадчий зачитав доручення заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергія Сергієнко "Про початок проведення комісійних обстежень рівня готовності в населених пунктах області житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовому періоді 2018/19 року оперативним штабом з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період із залученням представників Інспекції Держнагляду в області. У місті Ніжині оперативний штаб з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період 2018-2019 року буде працювати вже 11 вересня 2018 року для проведення комісійних обстежень.

Також піднімалося питання щодо виконання вимог Закону України «Про відкритість використання публічних коштів» від 11.02.2015 року №183-VIII. Публічні кошти – кошти державного бюджету, бюджету Автономної Республіки Крим та місцевих бюджетів, кредитні ресурси, надані під державні та місцеві гарантії, кошти Національного банку України, державних банків, державних цільових фондів, Пенсійного Фонду України, фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, а також кошти суб’єктів господарювання державної і комунальної власності, отримані ними від їхньої господарської діяльності.

З даного питання керівники комунальних підприємств прозвітували про стан виконання норм Закону та надали пояснення щодо їх неналежного виконання і визначені шляхи усунення причин, які заважають їх здійсненню. Дане питання перебуває на контролі.

По закінченню засідання Сергій Олександрович надав доручення керівникам комунальним підприємствам двотижневий термін провести інвентаризацію всіх дитячих майданчиків.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

19.07.2018