Щотижнева нарада з керівниками медичних закладів міста

25 лютого відбулась чергова нарада під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Дзюби з керівниками медичних закладів міста. У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, директор КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко, генеральний директор КНП «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького» Олександр Костирко, генеральний директор КНП «Ніжинський міський пологовий будинок» Валерій Якуба, директором КНП «Ніжинська міська стоматологічна поліклініка» Віталій Ярошенко, завідуюча дорослою поліклінікою Лариса Однодворець, завідуюча дитячою поліклінікою Ольга Цибульська.

У ході наради керівники закладів прозвітували про виконання контрольних доручень. Обговорили придбання медичного обладнання для відділень міської лікарні, розташування та облаштування приміщень для надання медичних послуг та штатний розпис амбулаторій сімейних медицин.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба зазначив, що на черговій сесії будуть виділені кошти на придбання медичного обладнання для відділень лікарні – відповідно до поданих потреб закладу охорони здоров’я.

Міський голова Анатолій Лінник під час обговорення місця розташування та облаштування приміщень для надання медичних послуг зауважив, що в першу чергу потрібно враховувати інтереси громадян та надавати якісні послуги.

Директор КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко поінформувала, що з 1 березня 2020 року планується відкриття кабінету невідкладної допомоги, де кожен громадянин в амбулаторних умовах може звернутися за допомогою в приміщенні колишньої поліклініки, за адресою Успенська,2.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

25.02.2020