Щотижнева оперативна нарада

18 вересня відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету та міської ради, очільників установ та організацій міста на чолі з першим заступником міського голови Григорієм Миколайовичем Олійником.

Про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого тижня повідомив старший інспектор сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Терещенко Максим Васильович. До відділу поліції за минулий тиждень надійшло 238 заяв та повідомлень. До реєстру внесено 18 кримінальних впроваджень (за 2016 рік - 281 заява та внесено до реєстру 54 провадження). З них можна виділити 1 повідомлення про злочин проти органів державної влади та органи місцевого самоврядування; 1 повідомлення про наркозлочини; 3 повідомлення про причинення тілесних ушкоджень; 11 фактів крадіжок у громадян; 1 факт підробки документів; 1 повідомлення про порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів з травмованими особами. Наявний факт крадіжки з бухгалтерії Ніжинського хлібзаводу факсу та колонок від комп`ютерної техніки. Шляхом підбору ключа була пограбована квартира. Зареєстрована дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Основна її причина в тому, що водіїї неуважні за кермом. Потерпілих доставлено до лікарні з діагнозом «струс головного мозку». У суботу 16 вересня на березі річки Остер були виявлені речі громадянина міста Ніжина. Під час встановлення місця перебування його не знайшли, але встановили, що громадянин має значні заборгованості серед банків, тому не виключається можливість вчинення самогубства. На місці працювали водолази, але тіла так і не знайшли. Проводиться подальше розслідування. За тиждень працівниками поліції було складено 176 протоколів (тоді як 2016 р. – 89 протоколів). Знову постала проблема руху багатотоннажного транспорту. Саме тому Григорій Олійник доручив встановити хто саме встановлює маршрути перевізникам з вантажем по місту.

Наступне, що обуло розглянуте, це питання про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах виконавчих органів виконавчого комітету міської ради та про стан виконання доручень попередніх нарад.

Потому, Григорій Олійник прозвітував про відрядження до міста Трускавець. Тема відрядження: «Модернізація системи теплозабезпечення міста на прикладі міста Трускавця».

Щодо планів заходів на поточний тиждень, секретар міської ради Валерій Салогуб нагадав про актуальність проектів рішень, які будуть розглядатися на сесії. «Робота сесії має бути плідною, з виваженими та аргументованими рішеннями», зазначив Валерій Володимирович. Орієнтовно сесія має відбутися 3 – 4 жовтня 2017р.

">

">

">

">

"> Відділ інформаційно-аналітичної

"> роботи та комунікацій з громадськістю

18.09.2017