Щотижнева оперативна нарада при міському голові

16 травня 2016 року в малому залі Ніжинської міської ради відбулась щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Першим заслухали Тараса Балабайка, який доповів про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого тижня, та зазначив, що за цей період було складено 25 адміністративних протоколів.

Щодо впорядкування стихійної торгівлі по вулиці Московській у вихідні дні повідомив заступник міського голови Сергій Осадчий. Також про впорядкування стихійної торгівлі по вулиці Московській доповів Денис Ворона.

Ці питання було вирішено тримати на контролі.

Інформацію про стан роботи по нагляду за дотриманням правил дорожнього руху в Ніжині за минулий тиждень надав Геннадій Клюйка, повідомивши, що за даний період сталось 4 дорожньо-транспортні пригоди.

Питання про присвоєння кадастрового номеру земельній ділянці під парком «Ветеран», а також про коригування плану зонування і про проведену роботу по виділенню земельних ділянок учасникам АТО, які окреслила Вікторія Мироненко, також було вирішено прийняти до уваги та залишити на контролі.

Далі заслухали заступника міського голови Григорія Олійника, який доповів про замовлення проектно – кошторисної документації на встановлення стендів про обмеження руху багатотонного автотранспорту через центр міста.

Головний лікар Ніжинської міської лікарні Олександр Костирко проінформував про підготовку документації на пункт сімейної медицини по ЗОШ № 14.

В ході наради також було обговорено стан виконаної за минулий тиждень роботи та плани на поточний. Зокрема, Григорій Олійник повідомив про продовження ямкового ремонту, грейдування, про встановлення твердотопливного котла в ДНЗ № 4, проведення тренінгу по проекту ЛЕПС, про зустріч з координатором проекта ЕС/ПРООН.

Секретар міської ради Валерій Салогуб проінформував про засідання постійних депутатських комісій, про проведення навчання для депутатів міської ради по ЗУ «Про корупцію», які відбулись на минулому тижні, та про майбутній приїзд Консула Польщі до Ніжина на День Європи.

Сергій Осадчий повідомив про роботу реєстраційної служби, про підвищення тарифів (КП «СЄЗ»), про аналіз використання бюджетних коштів.

Про заходи, які відбулись на минулому тижні, а саме: відзначення учасників АТО з нагоди створення 13-го батальйону, збори Громадської ради, під час яких було обрано нового голову, покладання квітів до пам’ятника жертв політичних репресій, а також про майбутні заходи повідомив заступник міського голови Ігор Алєксєєнко.

Також про стан виконавської дисципліни, про апаратне навчання доповів керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Колесник.

Наприкінці було підведено підсумки наради.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

17.05.2016